چهارشنبه ٢١ ارديبهشت ١٤٠١ :: ٠٨:٥١

تفاهم نامه همکاری فی مابین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه های استان

تفاهم نامه همکاری فی مابین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه های استان

در راستای اجرای طرح دستیار فناوری، تفاهم نامه همکاری فی مابین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه های استان منعقد گردید.

در جلسه‌ای که در روز سه شنبه مورخ 1401/02/20 در محل پارک علم و فناوری لرستان برگزار کردیم در راستای اجرای طرح دستیار فناوری تفاهم نامه همکاری فی مابین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه های آیت الله العظمی بروجردی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان منعقد گردید.

 طرح دستیار فناوری در راستای شکل‌گیری دانشگاه کارآفرین و افزایش انگیزه در دانشجویان با راهبری و هدایت پارک علم و فناوری و دانشگاه های هر استان اجرا می‌شود. در این طرح دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی بر اساس رشته تحصیلی و تخصص خود به عنوان نیروی کار در واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری مشغول به فعالیت می شوند. این یک دوره کارآموزی است که پس از آن برای افراد گواهی پایان دوره طرح دستیار فناوری صادر می گردد.

متقاضیان می توانند درخواست خود را از طریق سامانه مربوطه به نشانی www.parkintern.ir ثبت نمایاند. درخواست های اولیه در پارک علم و فناوری و واحدهای فناور ارزیابی و به کمیته ارزیابی (متشکل از پارک و دانشگاه) ارسال می شود و پس از تایید نهایی توسط کمیته قرارداد اجرایی فی مابین واحد فناور و متقاضی منعقد و متقاضی در واحد فناور مشغول به کار می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان در این خصوص گفت: طرح‌ دستیار فناوری با دوره های کارآموزی اجباری دانشگاه ها که خروجی چندانی ندارند متفاوت است زیرا این طرح با رضایت و علاقه مندی دانشجو است و این اگر به درستی مدیریت شود و دانشجویان برجسته درشرکت‌های فناور جذب شوند این شرکت ها به ادامه کار با دانشگاه‌ها ترغیب می‌شوند.

دکتر شاکرمی خاطر نشان کرد: در ابتدا مبلغ مناسبی از سوی پارک به این طرح اختصاص داده شده است و در صورت پیاده­سازی و موفقیت قطعاً مبالغ بیشتری را به این امر اختصاص خواهیم داد. وی ابراز امیدواری کرد که با توجه به اینکه جریان فناوری از دانشگاه ها شروع میشود و دانشگاه ها مبدا ایجاد فناوری هستند، این طرح می‌تواند تعامل خوبی را در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت ایجاد نماید.

دکتر شاکرمی ابراز امیدواری نمود که این طرح علاوه بر ایجاد درآمد برای دانشجویان و کاربردی کردن پایان‌نامه‌های دانشجویی بتواند منجر به آشنایی بیشتر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها با فضای پارک‌ها، مراکز رشد و واحدهای فناور شود و امید به ایجاد خود اشتغالی و راه اندازی کسب و کارهای شخصی در این دانشجویان افزایش یابد.

سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان نیز در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: یکی از بزرگترین پل های ارتباطی دانشگاه، صنعت و جامعه، پارک علم و فناوری است. دانشگاه پیام نور لرستان، به عنوان یکی از دانشگاه های پیشگام در تاسیس مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان، آماده ی همکاری همه جانبه به ویژه در راستای اجرای طرح دستیار فناوری است. دکتر عزت الله سپه­وند ابراز امیدواری کرد که این طرح بتواند، دانشجو، استاد و دانشگاه، را به سادگی و سهولت هرچه تمامتر به جامعه و صنعت پیوند بزند.


دکتر احسان یاوری؛ رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی نیز با تاکید بر نظارت جهت افزایش کیفیت فرآیند طرح تصریح کرد حوزه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه حوزه اصلی دغدغه مندی و علاقه مندی ماست و ما تمامی امکانات اعم از امکانات فیزیکی و نیروی انسانی خود را در خدمت این کار قرار می دهیم.


دکتر ایرج نیک‌پی؛ رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان نیز با اشاره به فعالیت ۵ مرکز نوآوری در مراکز آموزش علمی‌کاربردی لرستان گفت: با توجه به رسالت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در آموزش رشته‌های مهارتی و تربیت نیروی ماهر و با هدف شناخت مشکلات موجود در استان و ارائه راهکارهای موثر آمادگی همکاری با پارک علم و فناوری استان را داریم.

 

پوشش خبر در سایر خبرگزاری ها:

سایت وزارت علوم  

خبرگزاری تسنیم   

خبرگزاری ایلنا   

خبرگزاری ایسنا   

دانشگاه آیت اله بروجردی (ره)  

خبرگذاری صدا و سیما

اکوسیستم

خبر فارسی